Frequentietherapie

De Healy is een medisch draagbaar apparaat wat werkt met frequenties. Maar wat zijn nu frequenties? Alles is energie, alles heeft ook zijn eigen trilling elke cel in ons lichaam heeft zijn eigen trilling, zijn eigen frequentie. Als deze trilling niet optimaal in balans is door bijvoorbeeld spanning, stress, trauma, ziekte, e.d. ontstaan klachten. Je bent bijvoorbeeld onrustig, slaapt slecht, weinig energie, pijn, migraine, huidproblemen en alle varianten daarop. Door gebruik te maken van de Healy voeg je die trillingen toe aan je lichaam voor een optimalisatie van de cel en de celwand, hierdoor wordt de balans hersteld en het lichaam gevitaliseerd.

De Healy heeft totaal ca. 144.000 frequenties verdeeld over diverse programmagroepen die zorgen voor herstel op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Afhankelijk van het type Healy kan je een analyse maken waarmee gemeten wordt met welk programma je op dat moment het meest resoneert, op welk vlak je op dat moment de meeste optimalisatie nodig hebt. Dit programma kun je vervolgens draaien met de Healy door middel van elektrodes die verbonden zijn met ofwel polsbandjes, oorclips of plakelektroden, afhankelijk van het programma. Deze frequenties worden dan toegediend door deze elektrodes, doordat de frequenties zo fijn zijn afgesteld zijn deze niet voelbaar (zijn ze wel voelbaar, dan dien je de intensiteit lager te zetten via de app).

TIP: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

 

De Healy is niet in de winkel te koop Healy World heeft er voor gekozen om dit product via “Social Sharing” in de markt te zetten. Je kunt de Healy dan ook via mij aanschaffen, ik begeleid je graag persoonlijk om het beste uit je Healy en uit jezelf te halen!