"Take time to make your soul happy."

Over mij

Ik ben Ingrid Houterman en werkzaam in de verzekeringswereld met daarnaast een eigen praktijk voor energetisch herstel. Je zult je afvragen waar zit de link tussen deze 2 verschillende vakgebieden? Op mijn 18e heb ik een ongeval gehad waar ik een whiplash aan over heb gehouden, de reguliere geneeskunde kon mij helaas niet verder helpen waardoor ik mij gewend heb tot de zogenoemde “alternatieve” geneeskunde. Ik heb zeer veel therapieën geprobeerd en de meeste daarvan hebben me weer een stukje verder gebracht, steeds tot een acceptabel niveau en op zo’n manier dat ik in staat was om te blijven werken. Het fascineerde mij enorm dat de reguliere geneeskunde simpelweg niets meer voor je kan doen op zo’n jonge leeftijd en de alternatieve geneeskunde wel mogelijkheden had.

In 2006 heb ik vervolgens mijn eerste workshop Quantum-Touch gevolgd bij Linda Menkhorst en Yolande van Rosmalen in Alkmaar (www.qtouch.nl). Na de workshop ben ik dit veelvuldig thuis gaan toepassen met goed resultaat. Na een aantal jaren begon de drang naar meer kennis te kriebelen en bleken er op het gebied van quantumfysica inmiddels meer cursussen te zijn. In 2012 ben ik me verder gaan verdiepen in deze materie en is mijn enthousiasme alleen maar meer gegroeid. Er zijn onnoembaar veel klachten die op een simpele manier verholpen kunnen worden, magisch! Daarop heb ik ook besloten mij verder te gaan certificeren volgens de Amerikaanse richtlijnen en in de zomer van 2014 ben ik hiervoor officieel gecertificeerd. 

Zowel Quantum Touch als Quantum Allergy is een eenvoudige techniek die in mijn beleving voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, ik heb al vele mensen mogen ondersteunen in hun herstel hiermee.

Sinds de zomer van 2020 maak ik gebruik van frequentietherapie, welke ik als een hele mooie aanvulling op Quantum Touch & Quantum Allergy ervaar. Een hele simpele manier om aan je eigen gezondheid te werken, te ondersteunen bij herstel na het sporten en als preventie, de mogelijkheden zijn talrijk!